SELECTARE REGIUNE
ziare ziare ziare
ziare
LINKROLL
ziare
Actualitate
ziare

economic


impozit pe salariu 16%


Fapt: in urma cu mai bine de 10 ani, Adrian Nastase a promulgat o lege care scuteste o buna parte din angajatii din IT de impozitul pe salariu de 16%.

Scop: stoparea exodului de creiere IT din Romania spre tari mai calde la buzunar: Canada, Australia, Noua Zeelanda, USA

In zilele noastre aceasta lege nu mai este de actualitate, acum cand este criza mi se pare normal ca si cei din IT sa plateasca impozit ca ceilalti contribuabili. Exodul nu se mai produce de cativa ani de zile, deci stoparea emigrarii creierelor s-a realizat. Astfel nu mai exista scop pentru aceasta lege.

As dori ca cei din guvern sa ia masurile de rigoare.de Ionut Preda
2010-01-18
Comentarii
ziare
* Nume:
* Comentariu
ziare
jfJxRjcsoj
Do I expect the Rangers to win the Stanley Cup?Rookie Joey Martin sceord the game-winner, and goalie Thomas McCollum stopped four skaters in the shootout to send the Walleye toa 3-2 victory over Wheeling. The Torah itself has not beenchanged since it was first written (or received).Also due to time, I have created a more vegan diet.âWhat this means is that politics is now a do ordie affair and once you win an election the middle courts can do whatever theylike.
gaURHFDR
Asa e domnule si cand s-a terimnat abia astepti sa te extinzi in pat cat e el de mare dar mai apoi vin amintirile si . uneori iti vine sa injuri asa cum faci tu pe viu( eu sunt ceva mai polite) .Mama ei de viata cine m-a pus.Dar ..te obisnuiesti si bei cafeaua rece si ..dusuri ceva spre rece si iti trece sau faci gioging ca mine sau te urci pe bicicleta ptr slabit si ai impresia ca esti pe semicursiera din adolescenta.Te obisnuiesti si apoi .. langa tine daca se mai afla o fata ca a mea cu care dansezi si mai incerci sa faci skateang ori cate si mai cate tampeni..trece timpul domnule..TRECE.Vacantele Le gasesc eu ceva si lor..Si cam atat nu mai e timp se face intuneric si cazi beton armat ori te uiti pe FB si incerci sa te prefaci ca existi calumea domnule sau ca nelumea dar ce mai conteaza important e sa existi ca moartea vine ea, asa ca no problemo pana atunci totul este lupta si lupta .si ai tot timpul sa inveti ce mai e nou, cat sa socializezi cumva, sa nu fi in fata ta un inocent analfabet .Buna si scoala asta la ceva nu crezi?
ihIHKgUjHz
Spueroir thinking demonstrated above. Thanks!
Roman
Fa-te programator sau inginer :D si ai sa vezi rostul acestei legi :P