SELECTARE REGIUNE
ziare ziare ziare
ziare
LINKROLL
ziare
Comunicate
ziare

Deschiderea proiectului „Dezvoltarea competențelor teoretice și practice în domeniul agricol și protecției mediului al fermierilor din GAL Calafat”


Ciupercenii Noi, 26.02.2015

Azi a avut loc la Ciupercenii Noi conferința de deschidere a proiectului „Dezvoltarea competențelor teoretice și practice în domeniul agricol și protecției mediului al fermierilor din GAL Calafat”, în cadrul căreia reprezentanții localităților din GAL Calafat au fost informați cu privire la scopul, obiectivele si activitatile acestuia. Acțiunile proiectului vizează dobândirea de competențe tehnice și practice relevante care să le permită fermierilor de semisubzistență din teritoriul GAL Calafat să își diversifice activitățile în exploatațiile agricole prin îmbunătățirea cunoștințelor privind Agricultura Ecologică, Protecția Mediului, și creșterea calității Managementului Exploatațiilor Agricole. Acest lucru va fi realizat în primul rând prin informare a 100 persoane din teritoriul GAL Calafat cu privire la schemele de finanțare din cadrul Politicii Agricole Comune și a modului de aplicare a măsurilor pentru dezvoltare rurală prin intermediul a 4 întâlniri de informare realizate pe parcursul implementării proiectului. Ulterior va avea loc dezvoltarea competențelor tehnice și manageriale în rândul a 48 persoane din teritoriul GAL Calafat ocupate cu agricultura de semi-subzistență în domeniul Agriculturii Ecologice, Protecția Mediului, și creșterea calității Managementului Exploatațiilor Agricole.
Proiectul „Dezvoltarea competențelor teoretice și practice în domeniul agricol și protecției mediului al fermierilor din GAL Calafat” este implementat Asociația C.R.O.N.O. – Centrul de Resurse pentru Organizațiile Non-profit din Oltenia în perioada 12 Februarie 2015 – 12 Iunie 2015 în teritoriul GAL CALAFAT, pe baza unei finanțări obținute prin Programul Național de Dezvoltare Rurală (F.E.A.D.R.), axa prioritară 41, Submăsura 411-111 Formare profesională, informare și difuzare de cunoștințe.

Asociaţia C.R.O.N.O. Craiova: Centrul de  Resurse pentru Organizaţiile Non–profit din Oltenia (C.R.O.N.O.) a fost înfiinţat în mai 2004 de un grup de activişti civici din Craiova pentru a contribui la dezvoltarea  societăţii civile în Oltenia prin sprijinirea organizaţiilor non-profit din  regiune. Dezvoltarea şi formarea abilităţilor, atitudinilor şi practicilor funcţionarilor publici printr-o combinare a programelor de instruire cu cele de dezvoltare a capacităţilor instituţionale, atragerea mediului de afaceri în dialogul dintre ONG şi autorităţile locale asupra problemelor de dezvoltare economică şi socială locală reprezintă direcţiile principale de acţiune ale asociaţiei.

Teritoriul GAL „Calafat” cuprinde 20 localități - 19 din județul Dolj (mun. Calafat și comunele: Caraula, Cetate, Ciupercenii Noi, Desa, Galicea Mare, Ghidici, Giubega, Izvoare, Maglavit, Moțăței, Orodel, Perișor, Piscu Vechi, Plenița, Poiana Mare, Seaca de Cîmp, Unirea, Vârtop) și com. Salcia din jud. Mehedinți, ocupând 1.530 kmp, cu 102.530 locuitori.

de Păpușoiu Sabin
2014-03-26
Comentarii
ziare
* Nume:
* Comentariu
ziare
LmYrTk85
your reasons for wanting to lose weight in the first place. In a previous post, I mentioned the imortpance of writing down your reasons to lose weight in order to maintain your
cyJtYbjoft5
True, true and again true. Every concession we ever made brought 2 more, 2 cooinsscnes brought 4 and so on. What is so sad is that we never learn from history, we the most experienced people in history. There is something naive and optimistic in the Jewish people that many are blinded to the reality, oh well, maybe this is why we survived as long.
ut8i43vH4vi1
Non posso che concordare con te, menomale che non è solo la mia famiglia che fa delle critiche (abbastanza pesanti) a nostro &08amato2#8221; premier. Brava Licia!!!!!
G5UFTurd
si asta o sa fie actiunea nsoatra? sa ne crestem ceapa? si dupa un an doi grau, porumb, tutun etc? daca sa vinzi usturoi o sa fie ilegal atunci cum o sa fie legea pentru marea nsoatra majoritate? legala? imi place ca toata lumea vorbeste si ramane in stadiu de contemplare pasiva. ia sa mearga 3-4 sute de oameni la ministerul agriculturii si sa blocheze accesulcu sute de oameni intansi pe jos in fata jipanelor?ia sa se sparga niste geamuri ca sa vina politia si teveul etc etc.
wC4md2Ckd54L
Fost psd-ist spune:Cum asa ceva? Traistaru e om cinstit! ) )Aici sunt banii clntfeaeliaor! Ganditiva ce sume mai invarte si la negru cred ca ajunge la nivelul milioanelor de euro Intrati pe monitorul oficial sa vedeti acolo prapad cu terenurile de la pod. Traiataru si clanul lui au peste jumate din plati. A venit iliuta si milica de la cuca macai si brusc au terenuri in calafat si nu oriunde, exact unde construiesc astia infrastructura.In locul lor nu as mai avea nesimtirea sa mai scot capul din barlog. Dar cand te inveti cu viciul de a fura nu mai poti sa te abtii si vrei din ce in ce mai mult. Asa ca vor sa-l puna si pe milica primar sa mai dea niste tunuri inca o data. O sa junga clanul traistaru sa il ia si pe florea sa-l duca la topit si sa puna unul facut din plastic sau din paie si coceni