SELECTARE REGIUNE
LINKROLL
Comunicate

Articole Similare

» Deschiderea proiectului „Dezvoltarea competențelor teoretice și practice în domeniul agricol și protecției mediului al fermierilor din GAL Calafat”
» Dezvoltarea competențelor teoretice și practice în domeniul agricol și protecției mediului al fermierilor din GAL Microregiunea Horezu
» Promovarea tinerilor voluntari din Craiova și Galicea Mare printr-un proiect specific susținut de Consiliul Județean DOLJ
» COMUNICAT de PRESĂ
» Comunicat de presă
» Anunt selectie partener Scoala Gimnazila Gradinari.
» Comunicat de presă: încheierea proiectului „Dezvoltarea competenţelor antreprenorilor rurali din Grupul de Acţiune Locală Calafat”
» Finalizare proiect `Infiintarea unui Centru de Intretinere si Reparatii Auto pentru SC MEDIA TEAM SRL`
» Anunt selectie partener
» Anuntul de atribuire servicii de leasing

Media: 5.00
1687 vizite

COMUNICAT DE PRESĂ

Horezu, 21.05.2015 Azi a avut loc la Horezu conferința de încheiere a proiectului finanțat de Grupul de Acțiune Locală Microregiunea Horezu. Proiectul „Dezvoltarea competențelor teoretice și practice în domeniul agricol și protecției mediului al fermierilor din GAL Microregiunea Horezu” implementat de Centrul de Resurse pentru Organizațiile Non-profit din Oltenia – CRONO ce și-a propus să crească gradul de pregătire privind competențele tehnice și practice relevante care să le permită fermierilor de semisubzistență din teritoriul GAL-ului să își diversifice activitățile în exploatațiile agricole prin îmbunătățirea cunoștințelor privind Agricultura Ecologică, Protecția Mediului, și creșterea calității Managementului Exploatațiilor Agricole. La conferința de încheiere a proiectului au participat membrii Grupului de Acțiune Locală Microregiunea Horezu și reprezentanți ai comunității locale. În cadrul conferinței au fost prezentate obiectivele și principale activități ale proiectului, dintre care amintim: • Organizarea de întâlniri de informare în comunele din teritoriul G.A.L. Microregiunea Horezu în vederea difuzării de cunoștințe în rândul beneficiarilor finali privind schemele de sprijin ale Politicii Agricole Comunitare, respectiv modul de aplicare a măsurilor pentru dezvoltarea rurală. • Furnizarea cursurilor de formare profesională pentru 48 de persoane. Tematica abordata in cadrul cursurilor va cuprinde agricultura Ecologică, Protecția Mediului, și creșterea calității Managementului Exploatațiilor Agricole. Detalii privind condițiile de înscriere la cursuri și programul de desfășurare al acestora pot fi obținute la tel 0351179409, crono@rdscv.ro sau de pe www.crono.org.ro. * * * Asociaţia C.R.O.N.O. - Centrul de Resurse pentru Organizaţiile Non–profit din Oltenia a fost înfiinţată în mai 2004 de un grup de activişti civici din Craiova pentru a contribui la dezvoltarea societăţii civile în Oltenia prin sprijinirea organizaţiilor non-profit din regiune. CRONO a instruit încă din 2010 peste 400 de persoane din Oltenia și Banat pentru a înființa Grupuri de Acțiune Locală în cele două regiuni. G.A.L. Microregiunea Horezu este o organizație neguvernamentală înființată încă din anul 2012, care are drept scop atragerea de fonduri nerambursabile pentru localitățile din zona Horezu. Teritoriul G.A.L. Microregiunea Horezu are în componenta un oraș și 8 comune din județul Vâlcea.

de Dragos Cuță
2015-05-27
* Nume:
* Comentariu
yT0P1PRUn
I do agree that we use the word &#l2e0;8ov2” to loosely these days. I think there are different stages of relationship a couple go through before they’re “in love” with each other. So if a guy tells me he loves me when we’re only out for 2 dates, I don’t believe him. But if he tells me he likes me, it’s more believable.
CcDhvkBVQ
Until your post, I’d never heard of a vertical marathon (guess you really do learn something new every day!). In fact, the only one I’d ever participate in, is my own personal marathon to get &#a#r0;ve2tic8l&28221; and out of bed after being up with kids all night! I admire your tenacity. Good luck to you in your marathon.
ww6yR1ja157
GURGUI LUCIAN 21 ianuarie 2013 Singura sluitoe pentru revenirea acestei legende numita: UNIVERSITATEA CRAIOVA este unirea tuturor factorilor de decizie din oras si regiune impreuna cu oameni potenti financiar si fosti mari jucatori ai acesei echipe cu sfaturi tehnice profesioniste pentru a reconstrui acest mit.Pentru asta este necesar ca Dl. Mititelu sa inteleaga si sa renunte la orgolii,sa se aseze la discutii pentru ca mitul U CRAIOVA este al suporterilor nu al cuiva personal.
11Tzmug58j0
Va urez mult succes la esieiunma pe care o veti face. Imi pare bine ca subiectul revine in actualitate. As avea si eu niste nedumeriri. In primul rand, de ce tocmai acum se reia acest subiect? De ce acest subiect nu s-a dezbatut pe timpul premierului Tariceanu?? Intreb acest lucru intru-cat presedintele tarii a ramas acelasi. Si as mai avea o intrebare, poate cea mai importanta. Imi aduc aminte episodul de atunci, cand presedintele Basescu era la inceputul carierei sale prezidentiale. Stiu ce figura umila avea Ohanesian. Stiu si ce eforturi a facut presedintele Basescu atunci sa aduca teferi pe cei 3 jurnallisti pentru ca fusesera rapiti de membrul psd Omar Haissam impreuna cu alti complici. DAR CE NU INTELEG, DE CE DUPA ACEEA, A TREBUIT CA ACEST JURNALIST SA IL URASCA ASA DE MULT PE PRESEDINTELE Basescu? Ce ar fi trebuit sa mai faca presedintele Basescu pentru a capata respectul cuvenit in astfel de situatii delicate (asa cum celalalt jurnalist a ales singur sa se alature echipei prezidentiale)? Nu cer, doamne fereste ca Onehasian sa faca la fel, dar un minim respect si bun simt nu ar fi trebuit sa aiba la efortul urias de atunci al presedintelui Basescu? Cum a fost posibil ca pe televiziunile securistului Felix acest jurnalist sa poarte asa de multa ura unui om care a facut tot ce a depins de el astfel incat toti cei 3 jurnalisti sa se intoarca teferi??? Va multumesc anticipat si inca o data, mult succes.